OLETKO SINÄ SEURAAVA PIILOKÄRKI VISIONCREW:N JOUKKUEESEEN?

Vision Infra Oy on vuonna 2018 perustettu vahvassa kasvussa oleva infra-alan yritys. Olemme erikoistuneet kunnallis­teknisten katu- ja vesi­huolto­saneeraus­kohteiden urakointiin. Panostamme toiminnassamme yhteistyöhön ja laatuun alan uusimpia tekniikoita hyödyntäen. Toimimme joustavasti pääasiassa Keski-Suomen, Pirkanmaan, Hämeen ja Etelä-Suomen alueilla.

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme jo kannuksensa ansainnutta työmaapäällikköä. Toimeksi­­annot vaihtelevat vesi­­huollon menetelmä­­saneeraus­­kohteista laajoihin kunnallis­­teknisiin alue­­saneeraus­­hankkeisiin

Työnkuvaus

Infra- tai maanrakennus­puolen työmaa­päällikkönä pääset vetämään osaavien työryhmien ja alihankkijoiden toimintaa ympärilläsi. Työmaapäällikkö vastaa projektien kokonaisvaltaisesta läpiviennistä vastaten osaltaan mm. tarjous­laskennasta, tarvittavien työsuunnitelmien laadinnasta, materiaali­hankinnoista ja työnjohdosta työmaalla.

Työmaa­päällikkönä osallistut neuvotteluihin ja kokouksiin tilaajien sekä yhteistyö­kumppaneiden kanssa. Sosiaaliset taitosi ovat erinomaiset ja saat asiasi sanottua järkevästi muiden usein nyökkäillessä hyväksyvästi ympärilläsi. Sinulla voi olla jo toimivat yhteydet parhaiksi kokemiisi alihankkijoihin, joiden kanssa haluaisit jatkossakin tehdä projekteja eteenpäin. Työnkuvaasi tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Työ on liikkuvaa reissutyötä toimialueellamme ja asuinpaikkasi lisäksi kokemuksesi vaikuttaa siihen, minkälaisia projekteja saat vastuullesi. Voit käyttää liikkumiseen omaa tai talon autoa.

Tarjoamme

Saat mahdollisuuden osaamisesi kartuttamiseen mielen­kiintoisissa ja sopivan haastavissa projekteissa. Työhösi saat täyden tuen muilta Visioncrew:n kollegoilta. Hyvän työporukan lisäksi tarjoamme sinulle kattavat työterveys­palvelut sekä vapaa-ajan edut. Olemme vaativa, mutta palkitseva työyhteisö – ota itse selvää, mitä tarkoitamme.

Lisätietoja:

Työpäällikkö

Eetu Mustonen
+358 40 049 8115
eetu.mustonen@visioninfra.fi

Työpäällikkö
Toni Hakala
+358 50 313 1994
toni.hakala@visioninfra.fi