HENKILÖKUNTA

Eetu Mustonen

Toimitusjohtaja
+358 40 049 8115
eetu.mustonen@visioninfra.fi

Eetu toimii Vision Infran toimitusjohtajana vastaten yrityksen hallinnosta, markkinoinnista sekä yhteistyökumppanuuksista. Eetulla on monipuolinen kokemus vesihuoltoverkostojen parista niin esimiehenä, työnjohtajana kuin suunnittelijanakin. Eetun erikoisosaamisalaan kuuluvat vesihuoltoverkostojen saneeraukset suunnittelusta toteutukseen sekä nykyaikaisen verkostokunnossapidon toimintakartoitukset ja kunnossapidon organisointi.

Toni Hakala

Työpäällikkö
+358 50 313 1994
toni.hakala@visioninfra.fi

Toni toimii Visionissa työpäällikkönä sekä vastaa yrityksen tarjouslaskennasta. Tonilla on monipuolinen kokemus kadun- ja kunnallistekniikan saneeraushankkeista. Kokemusta on myös kertynyt haastavista pilaantuneiden maiden kunnostus- sekä pohjanvahvistusurakoista. Näkemystä hankkeiden läpivientiin Tonilta löytyy sekä urakoitsijan että rakennuttajan näkövinkkelistä. Muun toimensa ohella Toni vastaa myös Visionin yhteistyökumppanuuksista.

Martti Kuikka

Vastaava työnjohtaja
+358 50 435 5395
martti.kuikka@visioninfra.fi

Martti toimii Visionissa vastaavana työnjohtajana. Ennen Visioniin liittymistään Martille on kertynyt monipuolista kokemusta infra-alalta kunnallisella ja yksityisellä sektorilla mm. työmaainsinöörin sekä vastaavan mestarin rooleissa.

Pasi Pulkki

Työnjohtaja
+358 50 477 1433
pasi.pulkki@visioninfra.fi

Pasi toimii Visionissa työhön osallistuvana työnjohtajana. Pasilla on vankka kokemus kunnallistekniikan saneeraukseen sekä pohjarakentamiseen liittyviltä työmailta. Lisäksi Pasilla löytyy taskusta vielä sekä muoviputkihitsaajan että ylipanostajankin pätevyydet.

Elias Leinonen

Työnjohtaja
+358 50 308 4989
elias.leinonen@visioninfra.fi

Elias on Vision Crew:n tuorein insinööri ja hän työskentelee Visionissa työhön osallistuvana työnjohtajana. Nuoresta iästä huolimatta Eliakselle on ehtinyt kertyä kokemusta useilta kunnallisteknisiltä saneeraustyömailta.

TOIMISTO

Vision infra Oy
Vanajantie 10 A,
13100 Hämeenlinna