HENKILÖKUNTA

Eetu Mustonen

Toimitusjohtaja
+358 40 049 8115
eetu.mustonen@visioninfra.fi

Eetu toimii Vision Infran toimitusjohtajana vastaten yrityksen hallinnosta, markkinoinnista sekä yhteistyökumppanuuksista. Eetulla on monipuolinen kokemus vesihuoltoverkostojen parista niin esimiehenä, työnjohtajana kuin suunnittelijanakin. Eetun erikoisosaamisalaan kuuluvat vesihuoltoverkostojen saneeraukset suunnittelusta toteutukseen sekä nykyaikaisen verkostokunnossapidon toimintakartoitukset ja kunnossapidon organisointi.

Toni Hakala

Työpäällikkö
+358 50 313 1994
toni.hakala@visioninfra.fi

Toni on nuoresta iästään huolimatta ansainnut luotettavan, tarkan ja rauhallisen työnjohtajan maineen kunnallisteknisten työmaiden johtotehtävistä. Toni on toiminut sekä vastaavana työnjohtajana että rakennuttajan edustamana työmaavalvojana monissa kuntasektorin hankkeissa mm. kadun- ja kunnallistekniikan uudis- ja saneerauskohteissa, pilaantuneiden maiden kunnostushankkeissa sekä pohjanvahvistusurakoissa.

Aikaisemmissa työtehtävissä Toni on ollut myös vahvasti kehittämässä työmaan päivittäisen johtamisen työkaluja (Lean) sekä kiertotalouden ajattelumallia juuri maanrakennustuotantoon liittyen. Visionissa Toni toimii työpäällikkönä urakkakohteissa sekä osallistuu vahvasti yrityksen tarjouslaskentaan.

TOIMISTO

Vision infra Oy
Vanajantie 10 A,
13100 Hämeenlinna